בסדנא זו נלמד להכין מאכלים המאפיינים את דרום אמריקה, נכיר את המרכיבים השונים ואת אופי הבישול המיוחד
סדנא דרום אמריקאית
נלמד להכין אמפנדס בשר צ'יליאני
רוסטביף סינטה עם רוטב צ'ימיצ'ורי בתוספת תפו"א קריספים
אסדו מבושל עם רוטב ונצואלי
סלט פילה חרדל עם ירקות וקרטונים מתובלים צ'ילי קון קרנה מקסיקני על בסיס פוקאצ'ה
ונקנח בצ'ורוס ארגנטינאיים עם רוטב שוקולד מריר!
מחיר למשתתף 280 ₪
*מינימום 10 נרשמים לסדנא
מעוניינים להרשם? רוצים פרטים?
מלאו את הטופס ואנחנו כבר חוזרים אליכם