בסדנא זו נלמד להכין מגוון מאכלים המאפיינים את המזרח התיכון.
סדנת המטבח הים תיכוני
נלמד להכין שיפודי פרגיות בסומק בתוספת רבעי פיתה
טחינה ירוקה וסלט ערבי קצוץ
קבב כבש בתוספת פוקאצ'ות ועגבניות
מסבחה של חומוס גלילי
כיסוני בצק ממולאים בבשר טחון וצנוברים
עלי גפן ממולאים באורז ועשבי תיבול לימון ונענע.
ולקינוח נלמד להכין רול בקלאווה!
ולקינוח נלמד להכין רול בקלאווה!
מחיר למשתתף 250 ₪
*מינימום 10 נרשמים לסדנא
מעוניינים להרשם? רוצים פרטים?
מלאו את הטופס ואנחנו כבר חוזרים אליכם